Lépcsőlapok, lépcsőburkolatok

A vevőink kreativitása határtalan! Ők kezdték el használni párkányainkat lépcsőlapnak, lépcsőburkolatnak! Akkora lett rá az igény, hogy megérdemel egy külön kategóriát! : )
Az alapanyagot speciális adalékokkal megerősítettük, hogy strapabíróbb legyen a termék!

Fahatású lépcsőlap - antracit

Mi jut eszébe a BETON-ról?
- Erős ?
- Tartós ?
- Kemény ?

- Tűzálló ?
-A GFRC rugalmas is !

ÁRAZÁS

Alapár

Natúr  lépcsőlap

A termékek oldalán található árak az ALAPÁRAK.
Ezeket méretre vágás, és festés nélkül állapítottuk meg, úgy, ahogy azok kijönnek a szerszámból.
A fenti képen látható, hogy a PÁRKÁNYOK, ABLAKKÖNYÖKLŐK, LÉPCSŐLAPOK milyen minőségben jönnek ki a szerszámból.
Párkányok, Ablakkönyöklők, Lépcsőlapok alap méretei (szerszámból ilyen méretek vághatók ki) : 200cm*20 cm; 200*25 cm; 200*30 cm; 200*40 cm. A vastagság: 1,5 cm+-2mm; a cseppentő is 1,5cm vastag.
A kerítés fedlapok, falburkolatok a termékek lapján megadott méreteken jönnek ki a szerszámból.

Méretre vágás ára az alapár + 20%

Az Önök kérésére Párkányainkat, Könyöklőinket, Lépcsőlapjainkat MÉRETRE vágjuk mm pontossággal az alapméretekből. Amennyiben Önnek 200 cm-nél hosszabb kell, azt 2 egyforma darabból szoktuk megoldani.
A méretre vágás költsége az ALAPÁR 20%-a.
KERÍTÉS FEDLAPOK és FALBURKOLATOK vágását nem vállaljuk!
A méretre vágás költsége tartalmazza a leeső hulladék árát, valamint annak megsemmisítési költségét.
Amennyiben ÖN szeretné OTTHON méretre vágni termékeinket, úgy a lenti linkre kattintva tud tanácsokat kapni! 16cm-nél vékonyabb párkányt, lépcsőlapot nem tudunk vágni.

Felületi festés az alap ár + 20%

FA hatású párkányainkat, lépcsőlapjainkat felületi festéssel látjuk el, amennyiben azt a vásárló kéri. Aminek az ára az ALAPÁR + 20%.
A Kőhatású termékeinket anyagában színezzük, így azt nem kell festeni, kivéve, ha ÖN kéri, hogy áttetsző festékkel mélyítsük az alapszínt. (így olyan lesz, mintha vizes lenne)
Amennyiben ÖN szeretné festeni termékeinket, ehhez tanácsot, ajánlott festéktípust a lenti linkre kattintva kaphat.

Natúr fa hatású párkány

Alapáras Natúr, Fehér és Antracit Fa hatású lépcsőlap

Termékeinket sokan egyedi színre festve szerették volna megvenni, hogy tökéletesen illeszkedjen az ablakhoz, burkolathoz, a ház design-jához. Ezért alkottuk meg ezt a kategóriát

Nincs szélezve, nincs festve (anyagában színezett)

A párkány a szerszámból kivéve, hőkezelve, és sorjázva kerül szállításra. Nincs méretre szabva, és a szerszámból kivételt segítő letörések is rajta maradnak.
Otthon, folytonos gyémánt tárcsával, sarokcsiszolóval könnyen vágható. Vágási útmutató elérhető IDE kattintva
Festetlen, anyagában színezett a termék. Festeni egyszerű, festési útmutató elérhető IDE kattintva.

NATÚR FA hatású párkány méretei:

Hasznos hossz: 200 cm +-1cm
Hasznos szélesség: 20 cm, 25 cm, 30 cm, 40 cm +-0,5cm
Vastagság: 1,5cm +- 2mm
Cseppentő vastagsága (lefele hajló rész: 1,5cm +-2mm
Cseppentő magassága: 4cm+-3mm

Lépcsőlapok, lépcsőburkolatok alapárai

Fehér fahatású lépcsőlap

Fehér fa hatású lépcsőlap

12 600 Ft/m
17 200 Ft/m

30,40 cm széles, 200 cm hosszú, 1,5 cm vastag. A termék önmagában színezett, vágáskor nem kell festeni a vágott felületet. Alapáras, vágás, lakkozás nélkül. Méretre vágás 20% felár, Lakkozás 20% felár, az árazásunk szerint .  Ragasztása: S1-es flexibilis csemperagasztóval, úgy, hogy max. 6*6-os glettvassal felvíve a ragasztó. Vízszintes, pormentes felület szükséges. A ragasztóba bele kell nyomni a lépcsőlapot, hogy a teljes felülete bele ragadjon. 24 óráig lépni rajta TILOS! Önálló lépcsőnek nem használható, csak burkolat!

Fa hatású beige lépcsőlap

Beige fa hatású lépcsőlap

12 600 Ft/m
17 200 Ft/m

30,40 cm széles, 200 cm hosszú, 1,5 cm vastag. A termék önmagában színezett, vágáskor nem kell festeni a vágott felületet.. Alapáras, vágás, lakkozás nélkül. Méretre vágás 20% felár, Lakkozás 20% felár, az árazásunk szerint . Ragasztása: S1-es flexibilis csemperagasztóval, úgy, hogy max. 6*6-os glettvassal felvíve a ragasztó. Vízszintes, pormentes felület szükséges. A ragasztóba bele kell nyomni a lépcsőlapot, hogy a teljes felülete bele ragadjon. 24 óráig lépni rajta TILOS! Önálló lépcsőnek nem használható, csak burkolat!

Lépcsőlap kőris színben, fa hatással

Aranytölgy fa hatású lépcsőlap

12 600 Ft/m
17 200 Ft/m

30,40 cm széles, 200 cm hosszú, 1,5 cm vastag. Méretre vágás 20% felár, Festés, lakkozás 20% felár, az árazásunk szerint. A termék festett felülettel rendelkezik, az alaptest színe beige, lakkozott (csúszásgátolt és tapadásfokozott), vágáskor festeni kell a vágott felületet. Javító festéket biztosítunk. Ragasztása: S1-es flexibilis csemperagasztóval, úgy, hogy max. 6*6-os glettvassal felvíve a ragasztó. Vízszintes (1m-ben max 3 mm egyenetlenség lehet), pormentes felület szükséges. A ragasztóba bele kell nyomni a lépcsőlapot egy vízimérték segítségével, hogy a teljes felülete bele ragadjon. 24 óráig lépni rajta TILOS! Önálló lépcsőnek nem használható, csak burkolat!

Dió színű fahatású lépcsőlap

Dió fa hatású lépcsőlap

12 600 Ft/m
17 200 Ft/m

30,40 cm széles, 200 cm hosszú, 1,5 cm vastag. Méretre vágás 20% felár, Festés, lakkozás 20% felár, az árazásunk szerint. A termék festett felülettel rendelkezik, az alaptest színe beige, lakkozott (csúszásgátolt és tapadásfokozott), vágáskor festeni kell a vágott felületet. Javító festéket biztosítunk. Ragasztása: S1-es flexibilis csemperagasztóval, úgy, hogy max. 6*6-os glettvassal felvíve a ragasztó. Vízszintes (1m-ben max 3 mm egyenetlenség lehet), pormentes felület szükséges. A ragasztóba bele kell nyomni a lépcsőlapot egy vízimérték segítségével, hogy a teljes felülete bele ragadjon. 24 óráig lépni rajta TILOS! Önálló lépcsőnek nem használható, csak burkolat!

Fa hatású antracit lépcsőlap

Antracit

12 600 Ft/m
17 200 Ft/m

30,40 cm széles, 200 cm hosszú, 1,5 cm vastag. A termék önmagában színezett, vágáskor nem kell festeni a vágott felületet.. Alapáras, vágás, lakkozás nélkül. Méretre vágás 20% felár, Lakkozás 20% felár, az árazásunk szerint . Ragasztása: S1-es flexibilis csemperagasztóval, úgy, hogy max. 6*6-os glettvassal felvíve a ragasztó. Vízszintes, pormentes felület szükséges. A ragasztóba bele kell nyomni a lépcsőlapot, hogy a teljes felülete bele ragadjon. 24 óráig lépni rajta TILOS! Önálló lépcsőnek nem használható, csak burkolat!

Lakkozott felület

Sötéttölgy fa hatású lépcsőlap

12 600 Ft/m
17 200 Ft/m

30,40 cm széles, 200 cm hosszú, 1,5 cm vastag. Méretre vágás 20% felár, Festés. lakkozás 20% felár, az árazásunk szerint. A termék festett felülettel rendelkezik, az alaptest színe beige, lakkozott (csúszásgátolt és tapadásfokozott), vágáskor festeni kell a vágott felületet. Javító festéket biztosítunk. Ragasztása: S1-es flexibilis csemperagasztóval, úgy, hogy max. 6*6-os glettvassal felvíve a ragasztó. Vízszintes (1m-ben max 3 mm egyenetlenség lehet), pormentes felület szükséges. A ragasztóba bele kell nyomni a lépcsőlapot egy vízimérték segítségével, hogy a teljes felülete bele ragadjon. 24 óráig lépni rajta TILOS! Önálló lépcsőnek nem használható, csak burkolat!

60 eFt (nettó) felett, ingyenes kiszállítás!!!

Minta lépcsőlap rendelése

Minta rendelés

Termékeinkből 10*20cm-es mintát tudunk küldeni, mindössze 750 Ft/db-ért, hogy otthon le tudja ellenőrizni a termékeinket. Fontos számunkra, hogy a színt ne csak a monitorról láthassa, hanem élőben is.

Árajánla / Megrendelés

Árajánlat kérés / Megrendelés

Pár kattintással kérhet ajánlatot, vagy meg is rendelheti termékeinket. Az árajánlatot 2 napon belül megküldjük. Megrendeléséről 1 napon belül kap visszajelzést.

Hogyan méretezze a lépcsőlapját?

Ahhoz, hogy a lépcsőlapja sokáig hibamentes legyen az alábbiakat vegye figyelembe:
Csak BETON, vagy tégla alapra tudja a lépcsőlapjainkat felragasztani!
A lépcsőlap Önállóan nem használható lépcsőnek, ez a termék egy BURKOLAT!
S1-es flexibilis csemperagasztót használjon, és MINDEN mm2-e le legyen ragasztva! Ezért használjon 4-es glettvasat, és a lapokat egy vízimérték segítségével egyenletesen vibráló mozgással nyomja bele a ragasztóba. Előtte  a lépcsőlap lehajló részére is kenjen csemperagasztót. A lehajló részt is ragasztani kell a beton felülethez, teljes egészében! Ha ez a lépcső alapja miatt nem megoldható, akkor használjon aljzat kiegyenlítőt, és a száradás után arra ragassza fel a lapokat!
Vegye figyelembe a dilatációs hézagokat! 5 mm legyen a fal és a másik lépcsőlap függőleges síkja között. A hézagokat színazonos szilikonnal húzza ki.
A lehajló rész 15 mm vastag, ezt vagy a lépcső előtti részen lelógatja, vagy beépíti a lépcsőbe, De hozzá kell ragasztani a betonhoz.

  • S1 - es flexibilis csemperagasztó, teljes felületén ragasztás
  • Dilatációs hézagok
  • Lehajló résszel való számolás
  • A megrendelt méret: Diletációk nélkül, lehajló résszel együtt!!!!
  • Beépítési útmutató szerint dolgozzon
Lépcső méretezése

SZÉLESSÉGBEN, HOSSZBAN EGYEDI MÉRETRE VÁGUNK!!!! Felára az alapár 20%-a.
A fenti rendelés egyike sem minősül WEBSHOP-os rendelésnek, mivel termékeinket megrendelésre gyártjuk le. Hossz és szélesség eltérések miatt nem tudunk visszavenni árút. Amennyiben bizonytalan, kérem rendeljen mintát!

LEGFRISSEBB HÍREK

Új Gyártósor: Sokszoros gyártási kapacitás! Gyors kiszolgálás!
Részvétel műemlék épületek felújításában!

ÚJ TERMÉK: Kerítés fedlap, Oszlop fedlap

FELIRATKOZÁS

Újdonságokról információt, anyagokat kaphatsz.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK