SILLMASTER

Társaságunk Története

Kínai, Amerikai utunk során sokszor találkoztunk gyors építési módokkal. Ezeket tanulmányozva vettük észre ezt a rendkívül érdekes alapanyagot: GFRC.
A GFRC mozaikszó jelentése: Üvegszálerősítéses beton.
Alkotó elemei:
Cement, ami 100 évig köt
Üvegszál
Vízzáróságot okozó adalék
és még számos alapanyag.

Ezek után jött a kérdés, hogy mit gyártsunk belőle. Olyan termék kellene, amire tömeges igény van, még sincs nagyon nagy választék belőle, és fontos lenne, hogy a természet szépsége is meg tudjon jelenni a termékeinkben.
Így jött, az ötlet, hogy Párkányt, ablakkönyöklőt kellene gyártanunk.

1 év kísérletezés következet. Addig nem mertük megmutatni a termékeket a vásárlóinknak, amíg az ÉMI-től a vizsgálati eredmények meg nem születtek, amire büszkék vagyunk!

2020-ban olyan sok megrendelést kaptunk, hogy ki kellett találni, miképpen lehet automatizálni a gyártást, aminek a megvalósításán dolgozunk.

Az új termék (párkányaink, könyöklőink) új gondolatokat szül a vásárlóinkban. Egyre többen keresték ezeket a mintákat kerítés fedlapnak, lépcsőlapnak és medence burkolatnak.
Az igényeket meghallgatva fahatású lépcsőlapokat is elkezdünk forgalmazni, és 2021-ben várható a kerítés fedlapok gyártása is. Így próbálunk egyre szebb és szebb összhangot kialakítani termékeinkkel az Ön házában.
A beton öregedése természetes és esztétikailag előnyös folyamat, melynek során az anyag nemesebb megjelenést kap.

Színben harmonizáló lábazat és párkány

GFRC a beton korszerűsítve

Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőséget vigyük az otthonába. Ablakkönyöklői, párkányai, falburkolatai, lépcsőlapjai, és egyéb termékei sokáig szépek maradjanak. Ezért a termékeinket az alábbi anyagokból gyártjuk:

Fehér Cement

A jó minőségű fehér cement biztosítja a GFRC beton merevségét, keménységét, strapabíróságát. A cement 100 évig köt, így ez hosszútávú biztonságot nyújt a termékeinknek. A kőhatású termékeinket anyagában színezzük, így vágáskor sem kell festéket használni. A Fa hatású termékek beige színűek, és azokat kezeljük speciális festékkel, hogy minél hűbb legyen a hatás a termékeknek.

Generációknak tervezve

Üvegszál

Alkáliálló üvegszálat keverünk az alapanyagba. Ezt nem oldja fel a cement, és megfelelő rugalmasságot biztosít. 16,5 N/mm2 hajlító szilárdsággal bírnak a termékeink.

Vízzáró adalék

    Több adalékanyag mellet hidrofobizáló szert is keverünk az anyagba. Ez biztosítja, azt hogy az anyag önmagában vízgátló legyen.

    Az ÉMI-s bevizsgáláskor 25-ös fagyasztási cikluson esett át a termék. Az eredmény: alig változtak a termékek fizikai tulajdonságai.

Levelezési cím

Sillmaster Kft.
6000 Kecskemét, külterület hrsz. 01537/196.
Hetényegyháza, a Helikon utca vége

Írjon nekünk!

LEGFRISSEBB HÍREK

Új Gyártósor: Sokszoros gyártási kapacitás! Gyors kiszolgálás!
Részvétel műemlék épületek felújításában!

ÚJ TERMÉK: Kerítés fedlap, Oszlop fedlap

FELIRATKOZÁS

Újdonságokról információt, anyagokat kaphatsz.

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK