Rólunk

A Sillmaster-sztori

Kínai és amerikai utunk során sokszor találkoztunk gyors építési módokkal. Ezeket tanulmányozva vettünk észre egy rendkívül érdekes alapanyagot: az FRC-t, amely mozaikszó jelentése: szálerősítéses beton.

A kivételes anyag kivételes ötletet kívánt. Szerettünk volna olyan termékkel előállni, amelyre nagy igény van, még sincs nagy választék belőle. Fontosnak tartottuk, hogy a természet szépsége is megjelenjen a végeredményben. Így jött az ötlet, hogy olyan párkányt és ablakkönyöklőt gyártsunk ebből az egyedülálló anyagból, amely szépséget és tartósságot visz az otthonokba.

Ezután 1 év kísérletezés következett. Büszkék vagyunk arra, hogy az ÉMI-től elsőre pozitív vizsgálati eredményeket kaptunk.

Legnagyobb örömünkre 2020-ban olyan sok megrendelést kaptunk, hogy újabb problémával találtuk magunkat szemben: ki kellett találni, hogy miképpen lehet automatizálni a gyártást. Ennek megvalósításán folyamatosan dolgozunk.

Párkányaink, könyöklőink láttán a vásárlókban új igények fogalmazódtak meg. Egyre többen keresték ezeket a mintákat kerítésfedlapnak, lépcsőlapnak és medenceburkolatnak. Az igényeket meghallgatva először fahatású lépcsőlapokat, majd kerítésfedlapot és falburkolatot is elkezdtünk forgalmazni. Célunk, hogy vevőink egyre nagyobb összhangot alakíthassanak ki termékeinkkel az otthonaikban.

Elkötelezett munkatársak

Mindent megteszünk, hogy vásárlóink a legnagyobb elégedettséggel gondoljanak ránk.

Ezért:

– fejlesztettük ki termékeinket,

 hallgatjuk meg vásárlóink újító ötleteit, például a lépcsőlap kapcsán, és váltjuk valóra, amennyiben lehetséges,

 figyelünk oda minden felmerülő problémára különös figyelemmel,

 tettük lehetővé az ingyenes szállítást,

 vezettük be a mintarendelést,

 kerestünk országos hálózatokat, hogy mindenütt azonnal elérhetők legyenek a minták.

Kapcsolat
HÉP Zrt. – Sillmaster divízió

Szakértő kollégáink várják a megkereséseket.