Miből készül?

Ellentétben a festéssel, a kőhatású falburkolatok nemcsak az elkészültük után mutatnak szépen, hanem még sok-sok évvel később is. Nem fakul, nem piszkolódik, tartós megoldást jelent a falat érő sérülések ellen. Ez tényleg beton! Az FRC, vagyis a szálerősítéses beton fehér cementből, szálerősítésből és vízzáró adalékból áll össze. Ezektől lesz tartós, vízálló és ellenálló a falburkolat.

Erős, tartós

3D-s felület

időjárásálló

tűzálló

igény szerint vágható

Falburkolati Megoldásaink

Természet alkotta design, részletgazdag mintázat. A lapok időjárásállók és szabhatók. A felület a felrakás után rusztikus lesz, a vastagságban akár 0,5-1 mm különbség is lehet. Kiváló minőségű termékeinkről további információ tudható meg a képekre való kattintás után.

Galéria

Így mutatnak a falburkolatok a valóságban.

7+

év tapasztalat

2000+

párkány

6+

műemlék

50+

lépcső

Miért a Sillmaster egyedülálló megoldása a legjobb választás?

Párkányok, könyöklők, falburkolatok, lépcsőlapok, kerítésrendszerek generációkra tervezve.

1

MINŐSÉG

A Sillmaster termékek gyártását 1 éves fejlesztési periódus előzte meg. A szálerősítést az építőiparban már régóta használják, a Sillmaster modern, innovatív szálerősítéssel látja el termékeit.

2

minta

A kiválasztott párkány- és kerítésfedlapokból minta igényelhető, amely egy héten belül megérkezik a megadott címre. Így otthon, a valós környezetben ki lehet választani a legideálisabb megoldást.

3

ORSZÁGOS LEFEDETTSÉG

Célunk, hogy a termékmintáink azonnal elérhetőek legyenek, ezért országos hálózatokat kerestünk fel a terjesztésre.

4

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Magyarország teljes területére 60 000 Ft nettó összeg felett ingyenesen szállítunk, saját fuvareszközzel, így garantálva a megrendelt termékek épségét. Nettó 60 000 Ft alatt mindössze nettó 7500 Ft a házhoz szállítás.

Kapcsolat
HÉP Zrt. – Sillmaster divízió

Szakértő kollégáink várják a megkereséseket.

Kérdése van? Hívjon minket!