Mintarendelés a végleges választás előtt

Így nem lesznek meglepetések. Termékeinkből mintalapok igényelhetők, így a rendelés előtt kipróbálható, hogy a kiválasztott lap megfelel-e az elképzeléseknek. Így biztosan jó döntés lesz a végleges választás.

Mintaválasztás

Párkányból, könyöklőből, lépcsőlapból, falburkolatból / lábazatból áll rendelkezésre minta. A mintalapok mérete 10 x 20 cm, ára darabonként 750 Ft.

Házhoz szállítás

1 héten belül kiszállítjuk a mintákat. Fontos: a mintarendelés nem számít webshopos terméknek, így azt visszaküldeni nem lehet.

Kipróbálás

A minták kézhezvételével élőben lehet megismerni az anyagot: a megrendelő meggyőződhet a kiválasztott szín helyességéről, tapintásáról, szépségéről.

Minta igénylése

Név
Cím
Minta párkány típusa
Minta falburkolat típusa
Lépcső minta
Kerítés fedlap
Adatkezelés(Kötelező)

A jó minőségű fehér cement biztosítja a GFRC-beton merevségét, keménységét, strapabíróságát. A cement 100 évig köt, ez hosszú távú biztonságot nyújt a termékeinknek.

  • A kőhatású termékeinket anyagában színezzük, így vágáskor sem kell festéket használni.
  • A fahatású termékek beige színűek, amelyeket speciális festékkel kezelünk a minél természethűbb hatás érdekében.

Alkáliálló üvegszálat keverünk az alapanyagba. Ezt nem oldja fel a cement, és megfelelő rugalmasságot biztosít.

  • Termékeink 16,5 N/mm2 hajlítószilárdsággal bírnak, szemben a műkő termékek 7-8 N/mm2-es, és egyes polipropilén műanyagok 14-16 N/mm2-es értékével.
Több adalékanyag mellet hidrofóbizáló szert is keverünk az anyagba. Ez biztosítja azt, hogy az anyag önmagában vízálló legyen.
  • Az ÉMI-s bevizsgáláskor 25-ös fagyasztási cikluson esett át a termék, ennek során alig változtak az anyag fizikai tulajdonságai.

Kapcsolat
HÉP Zrt. – Sillmaster divízió

Szakértő kollégáink várják a megkereséseket.